Tanfolyamok

TikTok Ads Mesterkurzus

Megtanítom hogyan hirdess hatékonyan a következő évek legfontosabb közösségi média platformján. Mindezt egyetlen hétvége alatt, anélkül hogy egyáltalán kamera elé kellene állnod.

Social Media Mesterkurzus

Egyetlen délután alatt megtanulhatod hogyan növeld a bevételedet rövid videós tartalmakkal. Mindezt táncikálás és profi videós csapat nélkül, a zsebedben lapuló eszközzel. Akár anélkül, hogy szerepelned kellene.

ChatGPT Mesterkurzus

Ebben az oktatóanyagban valós, gyakorlati példákon keresztül mutatom meg a ChatGPT használat, hogy Te is a lehető legnagyobb hatékonyságot érhesd el vállalkozásodban!

Google Ads Mesterkurzus

Egyre gyengébben muzsikál az online marketinged? Folyamatosan drágulnak a hirdetések? Eleged van a Facebook kiszámíthatatlanságából? Ne aggódj, van megoldás!

Ebben a 44 videóból álló, 6.5 órás oktatóanyagban megtanítom Neked, hogy hogyan kezeld profikat megszégyenítő módon a saját (vagy az ügyfeleid) Google Ads hirdetéseid.

Ráadásul a kurzusban már most is bemutatom a Google legújabb üdvöskéjének – a Performance Max kampányoknak – a beállításait (amit folyamatosan frissítek majd a tapasztalataimmal).

Email Marketing Automatizálás Mesterfokon

Megtanítom, hogy hogyan építsd fel a webáruházad email marketing automatizmusait. Egy az egyben odaadom a saját webáruházaimnál is használt folyamatokat, leveleket és technikai beállításokat, hogy Neked már csak a babérokat kelljen learatnod.

Facebook Sprint oktatóanyag

A Sprint kurzus egy rövid, nagyjából 1 órás oktatóanyag, amiben 6 videó segítségével vezetlek végig a Facebook hirdetések alapjain.

Facebook Mesterkurzus

A fő téma a Facebook hirdetéskezelés, de nem csak a szokásos, halálunalmas, “itt ide kattints, ott meg azt állítsd be” jellegű tucat-oktatóanyagról beszélünk… MINDEN tudást és tapasztalatot átadok majd, ami csak a fejemben kavarog. Ahol más oktatóanyagok elengedik a kezed, mi csak ott jövünk bele.

Facebook Funnelek & Sablonok

Hirdetési sablonokat sok helyről szerezhetsz, és igazából ízlés kérdése hogy tudod-e azokat használni vagy sem… mi viszont még egy (vagy tíz) lépéssel továbbmentünk, és készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

#InstaPro oktatóanyag

Ebben az átfogó oktatóanyagban lépésről-lépésre megmutatom, hogy hogyan tudsz minőségi követőtábort építeni Instagramon.

Facebook Webshopoknak

Ebben az oktatóanyagban megmutatom hogyan hirdesd úgy a (fizikai termékeket értékesítő) webshopod, hogy a legnagyobb gondod a megrendelések teljesítése legyen.