Tanfolyamok

Facebook Sprint oktatóanyag

A Sprint kurzus egy rövid, nagyjából 1 órás oktatóanyag, amiben 6 videó segítségével vezetlek végig a Facebook hirdetések alapjain.

Tovább a kurzusra!

Facebook Mesterkurzus

A fő téma a Facebook hirdetéskezelés, de nem csak a szokásos, halálunalmas, “itt ide kattints, ott meg azt állítsd be” jellegű tucat-oktatóanyagról beszélünk… MINDEN tudást és tapasztalatot átadok majd, ami csak a fejemben kavarog. Ahol más oktatóanyagok elengedik a kezed, mi csak ott jövünk bele.

Tovább a kurzusra!

Facebook Funnelek & Sablonok

Hirdetési sablonokat sok helyről szerezhetsz, és igazából ízlés kérdése hogy tudod-e azokat használni vagy sem… mi viszont még egy (vagy tíz) lépéssel továbbmentünk, és készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

Tovább a kurzusra!

#InstaPro oktatóanyag

Ebben az átfogó oktatóanyagban lépésről-lépésre megmutatom, hogy hogyan tudsz minőségi követőtábort építeni Instagramon.

Tovább a kurzusra!

Facebook Webshopoknak

Ebben az oktatóanyagban megmutatom hogyan hirdesd úgy a (fizikai termékeket értékesítő) webshopod, hogy a legnagyobb gondod a megrendelések teljesítése legyen.

Tovább a kurzusra!