Így építsd fel a Facebook hirdetési folyamataidat...

A Funnelek & Sablonok oktatóanyagban készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2-t a szolgáltatás bizniszben utazóknak
  • és 1-et a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod hogy mindig előtted legyenek.

A Funnelek & Sablonok kurzusunk az első "profi" címkével ellátott oktatóanyag, így ehhez csak akkor férsz hozzá ha már végignézted a Mesterkurzus oktatóanyagot.

Erre azért van szükség, mert ebben az anyagban már nem beszélünk az alapokról, hanem egyből belecsapunk a közepébe. Ha nem tudod hogyan készíts el egy hirdetést, vagy hogy hogyan kell kizáró egyéni célközönséget használnod, akkor ezeket a hirdetési folyamatokat sem fogod tudni felhaszálni.

5.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal elkezdheted nézni a videókat.

Kitől fogok tanulni?

Szia, Balogh Dávid vagyok, a BOOM Marketing alapítója. Én leszek a tanárod a tréningek során...

Az online marketinggel 2015-ben kezdtem el foglalkozni, és ekkor csöppentem bele a Facebook hirdetések világába is. Nagyon megtetszett ez az egész, ezért elhatároztam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, és beleástam magam a social media marketing rejtelmeibe.

Több tucat képzést végeztem el (főleg külföldieket) több millió forint értékben, míg végül 2017 nyarán megalapítottam a saját Facebook hirdetési ügynökségemet, a BOOM Marketinget.

A BOOM azóta rendesen kinőtte magát: már 3-an dolgozunk teljes munkaidőben az ügynökségben (hamarosan 4-en leszünk), és jelenleg is 25+ ügyféllel dolgozunk együtt. Csak az előző hónapban 5,17 millió forintot hirdettünk el FB-n és Instán, és több mint 60 millió forint bevételt termeltünk... de erről részletesebben majd később.

Funnelek és sablonok - Letesztelt és azonnal felhasználható hirdetési folyamatok

1 modul - 6 azonnal felhasználható funnel (pdf)

Az oktatóanyag bejelentése után rengetegen kértétek, hogy csináljunk sablonokat is, amik megkönnyítik a munkát.

Nos, örömmel jelenthetem, hogy sikerrel jártunk! 🙂

Hirdetési sablonokat sok helyről szerezhetsz, és igazából ízlés kérdése hogy tudod-e azokat használni vagy sem... mi viszont még egy (vagy tíz) lépéssel továbbmentünk, és készítettünk neked egy pár azonnal felhasználható Facebook hirdetési funnelt, amit jó eséllyel egy az egyben rá tudsz húzni a saját vállalkozásodra is.

  • 3 funnelt építettünk a webshopot üzemeltetők részére
  • 2-t a szolgáltatásbizniszben utazóknak
  • és 1-et a helyi (fizikai) üzletet hirdetőknek

A funneleket pdf-ként tudod majd letölteni, és akár ki is nyomtathatod hogy mindig előtted legyenek.

Nézd, így néz ki egy funnel (és ez még csak az egyik legáltalánosabb).

Csatlakozz hozzánk most!

RENDELD MEG ITT!

Elkészítettem és érthetően felvázoltam egy pár olyan Facebook hirdetési folyamatot (funnelt), amit akár azonnal meg tudsz majd valósítani bármiféle módosítás nélkül.

5.990 Ft + ÁFA

Ha bankkártyával fizeted, azonnal hozzáférsz a tartalomhoz.

Nyugi!

Nem árulunk zsákbamacskát.

Örökös hozzáférés

Mivel a Facebook felülete állandóan változik, ezért úgy gondolom az a fair, ha örökös hozzáférést kapsz az oktatóanyagokhoz, hogy mindig naprakész anyagokból tanulhass. Ha egyszer megvásároltál egy oktatóanyagot, akkor ahhoz (és minden jövőbeni frissítéséhez) az idők végezetéig hozzáférsz majd (vagy amíg a chatbotok át nem veszik a hatalmat).

GYIK

Szükséges bármilyen előképzettség a tanfolyamhoz?

Igen! Ezeket a folyamatokat csak akkor tudod majd megvalósítani, ha korábban már végignézted a Facebook Mesterkurzust. Az abban található tudás nélkül nem fogod tudni értelmezni a pdf-eket, ezért ezt az oktatóanyagot csak akkor vásárold meg, ha már megvan neked a Mesterkurzus is!

Mennyit kell Facebook hirdetésekre szánnom, hogy legyen értelme?

Teljesen változó, de már napi 500 Ft-tal is simán elkezdhetsz hirdetni, az oktatóanyagban elmagyarázott stratégiát alkalmazva így is szuper eredményeket érhetsz el.

Megsúgom, hogy mi is (még a napig) 500-1.000 Ft-os napi költségkerettel hirdetünk a BOOM-on, és bőven elég. Így is rendszeresen le kell állítanunk a kampányokat, mert nem tudjuk kiszolgálni az érdeklődőket. 🙂

Technikai analfabéta vagyok... menni fog ez nekem is?

Persze! Éppen ez a videók lényege. Lépésről-lépésre vezetlek végig a szükséges beállításokon, Neked már tényleg csak le kell utánozni a kattintásaimat.

Hogyan kapom meg a videókat?

Vásárlás után automatikusan elkészül a személyes profilod, amivel aztán bármikor be tudsz jelentkezni a zárt oldalunkra, ahol elérheted a kurzusokat. A jelszavad vásárlás után egy pár percen belül megérkezik az e-mail címedre, a videókat pedig azonnal le tudod majd játszani online.

Mi történik, ha változik a Facebook?

Jogos a kérdés, hiszen havonta jönnek ki a kisebb-nagyobb Facebook változások. Emiatt azonban nem kell aggódnod, hiszen mi napi szinten ügynökségként is működünk, ezért szó szerint az elsők között értesülünk a várható változásokról.

A VIP Facebook csoportban mindenképpen közzétesszük ezeket a változásokat, ha pedig nagyobb frissítés jön, akkor a videókat is újravesszük. Természetesen Te minden frissítést ingyen megkapsz majd.

Hogyan tudok fizetni?

Átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel. Az átutalás általában pár munkanap alatt érkezik meg hozzánk, ha viszont bankkártyával fizetsz (Barionon keresztül) akkor azonnal elkészül majd a saját profilod.

Meddig férhetek hozzá a kurzusokhoz?

Bármeddig. Ha egyszer megveszed, akkor onnantól kezdve örökös hozzáférésed lesz az adott kurzushoz. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ha frissítjük a videókat, akkor az újakat is megkapod majd. 🙂

© BOOM Marketing - 2017-2018 | Minden jog fenntartva! | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF